sábado, 31 de enero de 2015

164a FIRA DE LA CANDELERA. MOLINS DE REI, 30 I 31 DE GENER, I 1 DE FEBRER DE 2015.


La 164ª Fira de la Candelera ja està en marxa.

La 164ª Fira de la Candelera ha obert puntualment les portes aquest divendres a les 15h. Un miler d’expositors esperen als visitants que si es compleixen els pronòstics i l’afluència de les anteriors edicions seran prop de 300.000. El tradicional passeig pel recinte firal que han fet les autoritats locals i de la Generalitat ha servit d’inauguració de la Candelera.

 La Fira de la Candelera ha començat amb total normalitat un cop superat l’episodi de ventades que aquesta nit ha produït petits desperfectes que han quedat solucionats durant el matí. El recinte firal, amb una superfície de 50.000m2 , ha obert puntualment a les 15h però la inauguració no s’ha fet fins a mitja tarda, amb el ja tradicional passeig de les autoritats. Enguany ha estat encapçalat pel director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, i el regidor de Fira, Joaquim Martí.
Abans de començar el seu recorregut Recasens ha volgut subratllar “la importància de la Candelera en el panorama firal català, per la seva capacitat d’atracció i de generació de negoci”. L’alcalde Joan Ramon Casals, de la seva banda, ha insistit amb la idea que “la Fira és el què permet a Molins de Rei cridar l’atenció del país durant uns dies, oferint una carta de presentació immillorable”. Finalment, el primer tinent d’alcalde Xavi Paz ha remarcat “la contribució al país i a l’economia de la comarca i de la vila que suposa un esdeveniment d’aquesta magnitud”.

 Durant el seu recorregut, les autoritats han visitat, entre d’altres, la Fira de Vins, que amb les seves 35 edicions és la més antiga del país. La Fira de la Candelera és una de les fires més importants de Catalunya, amb 950 expositors de 17 sectors diferents repartits per totes les places i carrers del municipi.


Descarregueu el programa complet de la Fira fent: clic aquí.

































No hay comentarios:

Publicar un comentario