sábado, 15 de noviembre de 2014

 Fira Orígens, 15 i 16 de novembre. Els productors i els productes agroalimentaris de  qualitat seran de nou els protagonistes de la Fira que se celebrarà al recinte  firal d’Olot.









La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat ha començat amb una bona afluència de visitants.

Al llarg de tot el cap de setmana una seixantena de productors ofereixen al recinte firal d’Olot una gran varietat de productes de proximitat.


A les 10 del matí d’aquest dissabte 15 de novembre ha obert les portes la tercera edició de Fira Orígens a Olot, on enguany hi participen una seixantena de productors. La inauguració institucional ha comptat amb la presència de Josep M. Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Josep M. Corominas, alcalde d’Olot, Eudald Casadesús, delegat Territorial del Govern, Joan Giraut, president de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Macies, diputat i portaveu adjunt de CiU al Congrés, Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica d’Olot i Domènec Espadalé, president Cambra Comerç Girona, entre d’altres.

El programa d’activitats d’aquesta primera jornada ha comptat amb sessions de cuina en directe de Joan Roca (El Celler de Can Roca), Víctor Trochi (Les Magnòlies),Raül Quadras, Rafel Faixedas i Carles Xuriguera (Mams), David Colom(L’Hostalet) i Joan Massegur (Hostal dels Ossos) o Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols). Per l’Aula de Tast hi ha hagut degustacions amb Xocolatas Aynouse, Girona Excel·lent, Cerveses Poch’s, formatges Mas Marcè, pans de la Garrotxa i olis de la Cooperativa la Granadella, i tallers entorn la fruita, el pa, la xocolata i les amanides, per als més petits que també es repetiran demà.

Demà diumenge passaran per l’Aula de Cuina Marc Gascons (Els Tinars), Javier Cabrera (Els Brancs), Iolanda Bustos (La Calèndula) i Jordi Juncà (Ca l’Enric).

Aquest dissabte també s’han entregat els premis a Millor Estand i Millor Producte Orígens 2014. Un jurat format per experts de diferents àmbits ha atorgat el premi al Millor Estand a Natrus i el premi al Millor Producte Orígens 2014 ha estat per a Torclum Experiences. D’altra banda, demà diumenge, se celebrarà el primer Concurs Allioli Orígens 2014.

La Fira Orígens és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes agroalimentaris de qualitat són els principals protagonistes. En aquesta tercera edició es compta amb una seixantena d’expositors que ofereixen tastos dels seus productes. El preu de l’entrada és de 5€ i inclou 5 tiquets de tast. A més de tastar el visitant també podrà comprar directament al productor.


Més informació: www.firaorigens.cat


No hay comentarios:

Publicar un comentario