domingo, 16 de noviembre de 2014

La Fira Orígens tanca la tercera edició amb un nou èxit .

Orígens es consolida com la fira líder dels productes de proximitat.El programa d’activitats d’aquest diumenge ha comptat amb les sessions de Marc Gascons (Els Tinars), Javier Cabrera (Els Brancs), Iolanda Bustos (La Calèndula) i Jordi Juncà (Ca l’Enric) a l’Aula de Cuina. A l’Aula de Tast hi ha hagut degustacions de productes amb Stevia Osona, Sobaos Pasiegos – Quesadas Joselin, Cava Pagès Entrena, Ratafia Russet i Girona Excel·lent. Pel que fa l’Aula dels Nens, els tallers de fruita, el pa, la xocolata i les amanides han fet sentir als més petits protagonistes de la cuina. Aquest diumenge també s’ha celebrat una exitosa primera edició del Concurs d’Allioli el qual ha comptat amb sis participants. El primer premi ha estat per Josep Maria Vilarrasa, d’Olot; el segon per Pepita Cordonet, també d’Olot; i s’ha atorgat un accèssit a Vicenç Sala d’Eivissa.

Aquesta tercera edició es tanca amb una excel·lent valoració per part dels organitzadors i promotors. Enguany s’han superat, altra vegada, les previsions, ja que s’ha incrementat el nombre de visitants, arribant a la xifra de 8.400 i s’han venut un total de 45.000 tiquets de tast, el que suposa un augment del 20% respecte la passada edició i, com al 2013, l’ocupació dels diversos espais ha estat del 100%. En alguns casos la gran demanda ha impedit que tots els interessats poguessin participar de les activitats.

Els prop de 60 expositors també han mostrat la seva satisfacció ja que, a banda d’haver incrementat les vendes, i en alguns casos exhaurit el producte, han pogut establir contactes comercials amb professionals de la restauració que s’han acostat a la Fira.

Durant el cap de setmana s’han fet un total de 10 sessions de cuina, 7 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers per als més petits.

Més enllà del recinte, firal Orígens també s’ha viscut intensament a la ciutat. Des de dijous la capital de la Garrotxa ha organitzat nombroses diverses activitats que han comptat amb una gran afluència de públic.

En referència a la procedència dels visitants, cal destacar, a banda dels garrotxins, l’elevat nombre de persones de les comarques properes com Osona i també de l’àrea metropolitana de Barcelona i del sud de França que s’han acostat fins a Olot per conèixer la ciutat i viure de primera mà l’experiència de la Fira Orígens.
.

Més informació: www.firaorigens.catNo hay comentarios:

Publicar un comentario