lunes, 13 de octubre de 2014

Fòrum Gastronòmic i Hostelco presenten Cook Trends, un food court de tendències ‏. 20-23d´octubre de 2014- Barcelona.

                                   

                                           www.forumgastronomicbarcelona.com




Fòrum Gastronòmic i Hostelco presenten Cook Trends, un food court de tendències


Propostes culinàries temàtiques, com elceviche peruà o la pasta italiana, corners de degustació d’ostres o tapes, o els nous formats representats pels food trucks se citaran al Cook Trends. Fòrum Gastronòmic i Hostelco 2014 presenten per primer cop aquesta reproducció in situ de 17 conceptes de restauració diferents, inspirada en les places de menjar americanes (food courts) i amb una oferta plena d’originalitat i personalitat. Tendències, creativitat i l’últim en conceptes de restauració moderna es concertaran amb l’objectiu d’inspirar als professionals que busquen idees per reformar el seu negoci o fundar-ne un de nou.

Street food, carros de menjar o locals temàtics són alguns dels nous formats de restauració cada vegada més de moda a tot el món. En alguns casos es tracta d’una redefinició en clau actual i saludable del menjar de carrer, que recupera la tradició mediterrània o asiàtica. La diferència consisteix sobretot en una presentació molt cuidada i en la qualitat dels plats, elaborats amb els mateixos productes, professionalitat i esforç d’un restaurant d’alta categoria.

El food court reunirà estands on s’hi trobaran des d’especialitats amb elceviche peruà i gyozas i sushi asiàtic, passant per barres tradicionals de ‘tapes’ o ‘platillos’, food trucks de pasta fresca, gelats i gofres i, diferentscorners dedicats al healty food, degustació d’ostres i carn a la brasa entre altres. Una oportunitat per conèixer les propostes de Prepara la pasta, de Vicenzo Cavalaro; Rasoterra, de Daniele Rossi (SlowFood); Fishhh!; Sosa (El Raiguer – Fermentus); Rocambolesc; Butifarring i Ceviche 103 (cuina peruana) entre d’altres. La millor oferta de vi ecològic, vermut i cervesa completaran la proposta gastronòmica d’aquest espai.

Cook Treends fuig del model de restaurant de grans congressos i fires i els seu objectiu es crear un espai innovador on els visitants de Fòrum Gastronòmic i Hostelco, a més de gaudir de l’oferta de restauració, podran captar noves tendències i idees aplicables als seus negocis. Una proposta que concentra tota la cadena de valor de l’univers gastronòmic, des de l’equipament i maquinària necessaris en els processos de la restauració, hoteleria i càtering, fins a l’elaboració dels productes i la seva posada en escena.

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2014 se celebrarà coincidint amb Hostelco unint esforços per crear la Barcelona Hosting Week. Tots dos esdeveniments sumaran recursos amb l'objectiu de proposar al professional de la restauració una oferta completa i transversal i convertir-se així en un referent obligat per a la indústria culinària i de FoodService internacional.



No hay comentarios:

Publicar un comentario