viernes, 25 de marzo de 2011

TAST DE VINS DO CATALUNYA AL MARÇ GASTRONÒMIC DEL PRAT DE LLOBREGAT.

La DO Catalunya sota l'eslògan A Catalunya fem vins des de fa 2500 anys, encara no els has tastat? participa en la campanya que anualment l'Associació de Gastronomia del Prat (AGP) i l'Ajuntament organitzen per promocionar els productes locals: la carxofa i el pollastre de pota blava.
Dintre de aquesta campanya organitzen dos tastos guiats de vins: un el dijous 17 de març a les 19:30 hores al Hotel Renaissance i el altre el divendres 25 de març a les 19 hores al Hotel Ciutat del Prat.

Jo vaig anar al tast del dia 17 de març al hotel Renaissance com sempre en un bo ambient de germanor llastima que la sala no era massa adient per fer un tast.
En quant als vins testats eran vins que els restaurants adherits a la campanya els serveixen en el menús maridats de promoció dels productes locals del Prat de Llobregat.
Si be crec que és podia millorar una mica la qualitat de cara a donar una millor imatge de la D.O.
Desprès de multitud de campanyes la D.O. Catalunya te que cuidar una mica mes la seva imatge que tant els ha costat guanyar, donant un salt en qualitat i prestigi.
De totes maneres soc un gran simpatitzant de aquesta D.O. i per mi és la que millor esta treballant el vi en molts aspectes i això els números de l'última campanya son el reflex.


No hay comentarios:

Publicar un comentario