miércoles, 9 de junio de 2010

FESTA DELS 10 ANYS D. O. CATALUNYA. 19 DE JUNY DEL 2010.´´´´´

.

Després de recórrer la ciutat de Barcelona i la seva demarcació amb tastos guiats per donar a conèixer els seus vins, la Denominació d’Origen Catalunya organitza la gran festa del seu 10è Aniversari en la I Mostra de Vins dels seus Cellers.

El pròxim dissabte 19 de juny, tots els cellers de la DO Catalunya donaran a conèixer els seus vins en un acte que tindrà lloc a la Sala Marquès Comillas de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona. L’accés és gratuït i el tiquet per fer 5 tastos, té un preu simbòlic de 3€.

El president de la DO Catalunya, Sr. Xavier Pié inaugurarà la mostra a les 12.30 hores, i durant tot el dia es realitzaran activitats i actuacions d’allò més variades: a primera hora de la tarda es lliuraran els premis de la II edició del Concurs BlogDOCat al millor blog vitivinícola català, amb un primer premi valorat en 3.000 €, i amb la presència d’alguns dels bloggers més reconeguts del país.

L’Àngel Pasqual (Restaurant Lluçanès), el xef del programa de TV3 La Salut al Cistell, farà una sessió de showcooking en directe i un dels grups del moment, Els Amics de les Arts animaran la festa amb la seva música.

A més, els assistents a la festa decidiran el guanyador del Concurs Fotogràfic 10è aniversari de la DO Catalunya, que premia la millor imatge realitzada durant els tastos de l’aniversari, ja que hi haurà una exposició amb totes les fotografies participants i la votació serà popular.

l.

Programa I Mostra Cellers DO Catalunya


12.30h: Inauguració oficial
17h: Lliurament dels guardons del
II Concurs BlogDOCat, al millor blog vitivinícola català.
18h: Showcooking i maridatge a càrrec de l’
Àngel Pasqual
, (Restaurant Llucanès), xef de "La Salut al Cistell" de TV3
19.30h: Actuació
Els Amics de les Arts, Millor Disc 2009 (segons la revista Enderrock)
20.30h: Lliurament del
Concurs Fotogràfic 10è Aniversari DO Catalunya

Dissabte 19 de juny de 2010
Sala Marquès de Comillas (Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona)
De 12 a 22 hores
Accès gratuït. Tiquet de degustació opcional 3€ (5 vins)


No hay comentarios:

Publicar un comentario