martes, 19 de noviembre de 2019

Fòrum Gastronòmic Barcelona. 18-20-11-2019.

Sota el lema ‘(Re)pensar la gastronomia’, el Fòrum Gastronòmic Barcelona, impulsat per la seva aliança amb Fira de Barcelona a través d’Alimentaria Exhibitions, reunirà els grans xefs, que compartiran protagonisme amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment en què mostraran les seves últimes creacions i reflexionaran sobre el futur del sector. El certamen, que abordarà la gastronomia i el foodservice des de tots els àmbits, fomentarà el debat i la innovació en un nou espai, el Fòrum Lab.

El codirector del Fòrum, Pep Palau, assenyala que “creiem que estem en un moment que convida a la reflexió i la introspecció, després de molts anys de creixement i progressió trepidants, amb un ritme frenètic de novetats tecnològiques i un model de creativitat incessant –tot això derivat, entre altres coses, de l’herència d’ El Bulli– . Per tant, volem oferir la oportunitat de parar i analitzar el moment que viu la gastronomia actual amb tots els seus protagonistes”































No hay comentarios:

Publicar un comentario