martes, 29 de diciembre de 2009

RODETS DE LLOBARRO AMB VERDURETES I CALÇOTS.


Aquesta recepta la ven fer el dia de Nadal i va tindre molt exit, la combinació del llobarro amb les verduretes , es molt agraïda.

El punt de melositat el dona el carbassó i la farina , el calçot li aporta una finura molt sorprendre'n.

Un plat per quedar be.

......................................................................................

Per a 4 persones:

4 llobarros de ració.

100 g de carbassó.

100 g de pastanagues.

200 g de calçots.

20 cl de brou vegetal.

5 cl de vi blanc.

Una mica de farina.

Oli d´oliva.

Sal i pebre.



1. Netegem els llobarros, i els traiem l´espina central. Fem dos lloms de cada un i acabem de treure totes les espines petites, salpebrem y reservem.

2. A continuació, netegem les verduretes i els calçots, els tallem en juliana fina. En una paella els ofeguem amb oli d'oliva, fins que estiguin ben fets, en aquet moment afegim el brou, una mica de farina i el vi blanc, deixem uns 2 minuts que se integrin tots els ingredients, a foc lent. Rectifiquem de sal y el reservem.

3. En una safata de forn amb paper sulfuritzat, agafem els lloms dels llobarros i els enrosquem com un rodet, deixant un buit al mig, que omplim amb la verduretes, per últim els lliguem amb una tira de fulla verda de calçot, que haurem escaldat amb aigua bullent.

4. Una vegada tots el rodets fets,els enfornem a 200 ºC uns 15 minuts.

5. Emplatem dos rodets per persona i decorem el plat amb una juliana fregida de calçots, una mica de julivert picat i un raig de oli d'oliva.



No hay comentarios:

Publicar un comentario