martes, 8 de diciembre de 2009

15è MERCAT MEDIEVAL DE VIC. (Del 5/12/2009 al 8/12/2009)

El nucli antic de la ciutat de Vic acull entre el 5 i el 8 de desembre el Mercat Medieval, una proposta lúdica i cultural prèvia a les festes de Nadal que cada any organitza l’Ajuntament de Vic a través de d’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic).

El Mercat Medieval és una de les cites del calendari firal de Vic més important. Atrau cada any a la ciutat milers de visitants que es deixen seduir per la seva màgia. Durant quatre dies, el centre de la ciutat es converteix en un gran poblat medieval on hi conviuen artesans i firaires, tavernes, perfums i sabons, coques, pans acabats de fer i formatges, productes de tota mena que es barregen entre unes 360 parades d’acurada ambientació, i centenars de personatges disfressats de l’edat mitjana.

El Mercat Medieval de Vic es dirigeix a tots els públics i té una oferta firal molt variada. El tradicional mercat de productes artesans és el que més atenció desperta ja que ofereix productes de qualitat fets amb materials de qualitat. Passejant entre les parades es poden comprar i tastar des d’embotits a formatges i tot tipus de productes d’alimentació. El mercat també ofereix altres objectes decoratius, tèxtils, i joguines artesanals que fan les delícies dels més menuts.

D’altra banda també s’organitzen diferents activitats d’entreteniment per a tots els públics, des d’activitats infantils fins a demostracions, exhibicions o exposicions. El Mercat també compta amb diferents serveis adreçats al visitant com el carrilet, amb el que es pot fer un recorregut pel nucli antic de la ciutat.

Dates i horaris: 5, 6, 7 i 8 de desembre de 2009 (10 a 21 hores)

Ubicació de la fira: Pl. del Pes, Pl. Sant Felip, C/Corretgers, Pl. Pietat, Pl. Dom Miquel de Clariana, C/Pare Xifré, C/Progrés, Pl. del Canonge Collell, Pl.Bibe Oliba, Pl.Catedral, C/Cloquer, C/St.Miquel Arcàngel, C/ del Vergós, Plaça de Montrodon, C/de Dues Soles, C/ de Santa Joaquima de Vedruna, C/ de la Gelada, C/Bisbe Casadevall, Pl. dels Màrtirs, Rambla Passeig i Rambla del Carme, Pl. Santa Eulàlia, C/ del Dolors, Pl. Santa Elisabet, Rambla dels Montcada, C/ Hospital d’en Cloquer i Parc Jaume Portell.

DITES POPULARS PER AQUESTA FESTA :

Amb les eines es fan les feines.

Dóna al teu fill un bon ofici i no s'haurà de veure a l'hospici.

El fer ensenya a ben fer.

Fes bon ofici, que tot l'altre és vici.

La feina matinal, tot el dia val

El fil ben filat, dóna el drap doblat

No hi ha castell prou fort que ens guardi de la mort.

A vora de castell, monestir i riu, ocellet, no hi facis el niu.

Organitza:

Institut Municipal de Promoció i Econòmica. Aj Vic

08500 - Vic

a/e: turisme@vic.cat

Web: http://impevic.vic.cat/

C. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 2a planta

Telèfon: 93 883 31 00

Oficina de Turisme (informació):

Carrer de la Ciutat, 4

Telèfon: 93 886 20 91No hay comentarios:

Publicar un comentario