miércoles, 30 de septiembre de 2009

29a. MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA . Moll de la fusta · Barcelona 24-27 setembre 2009 .

Nova edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya per la Mercè.

El Moll de la Fusta es consolida com un magnífic aparador on conèixer i gaudir de les excel·lències vitivinícoles de Catalunya.
El Celler de la Mostra, la novetat d’enguany.
Del 24 al 27 de setembre tindrà lloc, un any més, la 29ena Mostra de Vins i Caves de Catalunya, al Moll de la Fusta de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. La Mostra s'ha convertit en un referent pel sector vitivinícola en la divulgació i promoció dels seus productes a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, esdevenint una cita imprescindible de les festes de la Mercè.
La Mostra de Vins i Caves, organitzada per l’INCAVI, és un aparador excel·lent per a informar als consumidors de casa nostra que a Catalunya es produeixen vins i caves de primera qualitat, així com per transmetre la importància de la cultura del vi.
Aquest any la Mostra veurà reduïda la seva durada en un dia confirmant-se els horaris següents: els dies 24, 26 i 27 de les 12.00h a les 22.00h i el dia 25 de les 16.00h a les 22.00h.
Com a novetat d’enguany presentem El Celler de la Mostra que oferirà al públic assistent un punt de venda directa de les referències de vi i cava que els expositors presentaran en el decurs de la Mostra. L’objectiu és que tots aquells visitants que degustin la variada i complerta oferta de producte tingui la oportunitat de trobar ordenadament tot el producte present a la Mostra.
Un any més l’INCAVI oferirà a les empreses expositores la Sala Polivalent on poder dur a terme presentacions, contactes professionals, tast oberts al públic, etc.
L’INCAVI seguirà apostant per la Sala de Tast on es duran a terme, a càrrec dels enòlegs de l’INCAVI, tastos d’iniciació oberts al públic assistent.
El Moll de la Fusta ofereix als amants del vi i als visitants de la Mostra un espai prou ampli i ben comunicat per a fer promoció dirigida a un públic heterogeni, jove i familiar, autòcton i estranger, consumidor potencial de Vi i Cava. El Moll és un magnífic aparador on conèixer i gaudir de les excel·lències vitivinícoles de Catalunya.
No hay comentarios:

Publicar un comentario